Geen producten (0)
Geen producten (0)

ook wij staan achter biologisch

Biologisch bestellen

Wij bestellen samen met anderen bij groothandel de Zaai-ster in Leek (inmiddels overgenomen door Udea). Elke week proberen we een bestelling rond te krijgen. We moeten nl. voor minimaal € 200 (excl. BTW) per keer bestellen. De Zaai-ster levert duizenden verschillende producten, houdbaar en vers, bijna alle bekende biologische merken. Ruime keus in groente, vlees en zuivel. De prijzen zijn goed, zo’n 15% minder dan de adviesprijs in de winkel.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Je krijgt een week voor de volgende afleverdatum (altijd op vrijdag) van mij de nieuwsbrief van Udea doorgestuurd.
  • Uiterlijk op maandag krijg je een voorstel voor het samen inkopen van groente en fruit waar je al dan niet op kan inschrijven.
  • Je kunt ook zelf online een bestelling plaatsen. Daarvoor krijg je van ons de inloggegevens en een gebruiskaanwijzing. Je krijgt dan van ons een bevestiging van je bestelling.
  • Je bestelling moet op woensdagavond uiterlijk om 20 uur ’s avonds binnen zijn. Wij gaan dan kijken of er genoeg besteld is om te kunnen laten leveren. Lukt het onverhoopt niet dan krijg je bericht.
  • De Zaai-ster/Udea levert vrijdag de bestelling bij ons af. Zodra het binnen is krijg je een appje of een mailtje. Je kan je bestelling dan ophalen, uiterlijk zaterdag, tijdens de openingstijden van onze winkel. Als je wilt, bezorgen we je bestelling (tegen een vergoeding) vrijdagavond bij je thuis.
  • De factuur krijg je achteraf per mail, zodra de Zaai-ster/Udea ons heeft gefactureerd.

Vergoeding
Voor het regelen hiervan vraag ik 7,5% over het ordertotaal. Dus bestel je voor € 50 dan rekenen wij € 3,75 vergoeding. Bestel je voor € 200 dan is de vergoeding € 15.

We kunnen dit samen doen en daar samen profijt van hebben maar dit kan alleen op basis van vertrouwen, tijdig je bestelling halen en betalen.

Heb je interesse?
Stuur ons dan een mail saskia@groningen-natuurlijk.nl

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!