Geen producten (0)

Zeg kleine roodborst ...

€ 14,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Productcode 41.118.030.07
Omschrijving

KNNV uitgeverijZeg kleine roodborst wat zing jij stoer

Leuk en leerzaam prentenboek voor peuters en kleuters over dieren in de natuur. Roodborstje Freek gebruikt zijn zang om indringers uit zijn achtertuin te houden. Hij doet dat vol overgave. En met succes. Maar als hij alle vogels uit zijn gebiedje wegjaagt… hoe vindt hij dan een vrouwtje?

Een mooi voorleesverhaal en vier pagina’s vol informatie over de roodborst. Wist jij bijvoorbeeld dat een roodborst zijn gebiedje niet wil delen met andere vogels?

Zing mee en luister naar het voorleesverhaal. Met luisterboek & meezingliedje op cd.

Auteur: Vera de Backker, Sabine Wisman
Illustrator: Vera de Backker
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Pagina's: 32
Formaat: 24 x 24 cm
genaaid gebonden, full colour, met luisterboek & meezingliedje op CD

ISBN: 9789050114264

Dit is een onderdeel van de informatieve prentenboekenserie 'Zeg kleine...' voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven van diverse dieren. In deze serie verscheen ook : bij, bever, dolfijn, eekhoorn, egel, ooievaar, vleermuis, vlinder, zeehond.

Vera de Backker heeft zo’n dertig prentenboeken geïllustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie ‘Zeg kleine...’: prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.
Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren én kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Zeg kleine bever  Zeg kleine bij  Zeg kleine dolfijn  Zeg kleine eekhoorn  Zeg kleine egel  Zeg kleine ooievaar  Zeg kleine vleermuis  Zeg kleine vlinder  Zeg kleine zeehond

Reacties

Ook interessant

€ 7,95
€ 17,95
€ 5,95