Geen producten (0)

Zeg kleine zeehond ...

€ 14,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Productcode 41.118.030.10
Omschrijving

KNNV uitgeverijZeg kleine zeehond wat zwem jij goed

Leuk en leerzaam prentenboek voor peuters en kleuters over dieren in de natuur. Sil de kleine zeehond is bang voor water, maar niet voor lang. Al snel is hij een superzwemmer. Zeehondje Sara heeft een witte bontvacht en daar kan je niet mee zwemmen. Tijdens een storm raakt Sara te water. Kan Sil haar uit de zee redden?

Peuters en kleuters leren zeehonden kennen. Een mooi (voorlees)verhaal en vier pagina's vol informatie over de zeehond. Wist jij bijvoorbeeld dat zeehonden onder water meer dan 1000 tellen hun adem in kunnen houden?

Zing mee en luister naar het voorleesverhaal. Met luisterboek & meezingliedje op cd van Ivo de Wijs.

Auteur: Vera de Backker, Sabine Wisman
Illustrator: Vera de Backker
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Pagina's: 24
Formaat: 24 x 24 cm
genaaid gebonden, full colour, met luisterboek & meezingliedje op CD

ISBN: 9789050113441

Dit is een onderdeel van de informatieve prentenboekenserie 'Zeg kleine...' voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven van diverse dieren. In deze serie verscheen ook : bij, bever, dolfijn, eekhoorn, egel, ooievaar, roodborst, vleermuis, vlinder.

Vera de Backker heeft zo’n dertig prentenboeken geïllustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie ‘Zeg kleine...’: prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.
Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren én kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Zeg kleine bever  Zeg kleine bij  Zeg kleine dolfijn  Zeg kleine eekhoorn  Zeg kleine egel  Zeg kleine ooievaar  Zeg kleine roodborst  Zeg kleine vleermuis  Zeg kleine vlinder

Bewaren

Bewaren

Reacties

Ook interessant

€ 7,95
€ 17,95
€ 5,95