Een culinaire plantengids voor liefhebbers van eten uit de natuur, wildplukken en voor de echte buitenkok. Wat is er lekkerder dan koken met ingrediënten uit de natuur? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.
Deze almanak beschrijft per seizoen eetbare planten en ander lekkers uit de natuur, hun groeiplaatsen en de beste oogsttijd. Inclusief tips voor culinair gebruik en heerlijke seizoensrecepten, samengesteld door de Deense topkok Claus Meyer. Prachtig geïllustreerd.
Do's en dont's van wildplukken
Claus Meyer is een gastronoom met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter NOMA, al een paar keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, lezingen én kookboeken is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur. Natuurgids Søren Espersen is de man achter kulturlandskab.dk, een forum voor mensen met interesse in cultuurlandschappen, wilde planten en duurzaam voedsel.
© 2021 www.groningen-natuurlijk.nl - Powered by Shoppagina.nl