Geen producten (0)
 

Veelzijdig Groningen in 30 wandelroutes

€ 17,50 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

In samenwerking met de Vereniging Groninger Dorpen is een nieuw wandelboek over de provincie Groningen verschenen. Het zijn maar liefst 30 wandelroutes tussen de 10 en 26 km verspreid over de hele provincie. Goed beschreven met duidelijke kaarten en enige achtergrondinformatie over de omgeving. Bijna alle routes zijn of in te korten of soms zelfs aan elkaar te koppelen en ze zijn niet bewegwijzerd. Je loopt dus niet op zondag in de file een paaltjeswandeling! De routes zijn verrassend en vaak nog niet anders op deze manier beschreven. Een uitgave van de Vereniging Groninger Dorpen.
Aan vrijwel alle routes zijn ondernemers verbonden als toeristisch informatiepunt. Bij hen kunt u terecht voor informatie over de omgeving en leuke arrangementen.

De routes zijn ontwikkeld op basis van het oude struunrouteconcept, samen met de aanliggende dorpen en nu ook met ondernemers. De VGD (Vereniging Groninger Dorpen) en Stichting DBF werken samen aan de uitvoering van dit project. Groningen Loopt is de opvolger van de bekende Struunroutes.

Aantal blz.: 72 met kaarten
Uitgever: Buijten & Schipperheijn
Editie: 2009
ISBN: 9789058813671

Reacties