Geen producten (0)
1 2
 

Kakadu waxbroek - Walk-A-Bout-Pants brown

€ 129,90 € 119,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 5 werkdagen
Specificaties
Productcode 13.117.003.06-2066
Merk Kakadu
Type 4MP13
Omschrijving

    Oog voor het milieu     Geen kinderarbeid     

 

Wat voor een weer het ook is, het werk gaat door. Deze broek is de perfecte bescherming tegen weer en wind. Of je nou per paard of motor bent, of aan het in werk in het bos, de Walk-a-bout beschermt je.

Door de hoogwaardige 12oz Microwax oilskin canvas is de broek waterwerend. De voering is van katoen, vanaf de knie van nylon om hem makkelijk aan en uit te kunnen trekken. Het stevige taille-elastiek is verstelbaar dus hij past altijd, wat je er ook onder aan hebt. De verstelbare banden aan de pijpen houdt het opspattende water en modder uit je laarzen. De zakken zijn ruim en goed bereikbaar.

Over Microwax Oilskin
Produkten die met Microwax zijn behandeld zijn waterafstotend en windwerend. Het verschil tussen Microwax Oilskin en Wax is dat in de productie het basismateriaal, de katoen, door hete olie loopt en binnen een paar minuten wordt bevroren. Op die manier dringt de olie volledig in het materiaal en niet oppervlakkig zoals bij waxen van een kant en klaar kledingstuk. Met deze behandeling blijft het materiaal wel ademend door de ontstane kristallijne structuur. En hoe warmer je bent, hoe makkelijker het zweet door het materiaal heen verdampt.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

Ook interessant

€ 79,90 € 35,00
€ 89,90 € 79,00