Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Plant & Eter

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Productcode 42.118.046
EAN code 9789050116466
ISBN 9789050116466
Aantal blz. 144
Formaat 17 x 21cm
Uitvoering flexibel
Omschrijving

KNNV uitgeverij

Plant & Eter : Van vezels tot vanille

Over de gezonde werking van plantaardig voedsel. In Amerika is het een hype: Plant-based cooking & nutrition. In culturen waar mensen bovengemiddeld lang leven speelt een gezonde levensstijl een belangrijke rol. Ben je op zoek naar gezond voedsel dat je helpt je energie op peil te houden en wil je meer weten over de voordelen van een vegetarisch of plant-based dieet?

Plant & eter gaat over de gezonde werking van plantaardig voedsel: groente, fruit en noten. Planten bevatten een diversiteit aan natuurlijke smaak-, geur- en kleurstoffen en zitten vol essentiële voedingsstoffen.

Dit boek laat zien hoe natuurlijke stoffen uit plantaardig voedsel werken in het lichaam en bijdragen aan een gezonde levensstijl.

  • Alles over natuurlijke plantenstoffen en hun effecten op de gezondheid
  • Met smakelijke recepten voor een vegetarisch en plant-based dieet
  • Met praktijktips van medewerkers uit de Botanische tuinen voor in de eigen tuin
  • “De werking van vezels uit haver fascineert me net zoveel als het maken van perfecte eiwitpieken voor macarons.”

Uit de pers
“Een fantastisch kookboek, en tegelijkertijd ook een inhoudelijk boek over gezonde producten en de werking daarvan op het lichaam. Voor diegene die nieuwsgierig is naar de werking van vezels uit haver is dit boek een aanrader. Ook voor diegene die altijd al heeft willen weten hoe je vanillemacarons kan maken met plantaardig eiwit, is het boek een musthave. “ - de hippe vegetariër 

"Plant & eter is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over plantaardige voeding en de werking van voedingstoffen in ons lichaam. En er staan 21 plantaardige recepten in, die hartstikke lekker zijn!" - wateetjedanwel.nl 

Over de auteur:
Evelien Rozema studeerde biofarmaceutische wetenschappen en specialiseerde zich later in plantenstoffen. Rozema heeft een passie voor koken met plantaardig voedsel. Zij geeft regelmatig lezingen over planten, voeding en gezondheid.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Twitter Linkedin Pinterest