Geen producten (0)

Lente?

Lente?

Helaas is gisteren de herfst weer begonnen. Het begon nog heel zonnig hier in Westerwolde maar met een harde gure wind. En daarna ook regen. Afgelopen week heb ik genoten van het heerlijke weer en de natuur, er is weer zoveel te zien! In onze tuin zag ik al eerder de Citroenvlinder vliegen en de Gehakkelde Aurelia. Die heeft ook even voor me geposeerd, dat was fijn.

Bij de Loosterplassen zag ik veel wilde eenden maar ook de Kuifeend, 3 paartjes zo te zien. Alidus heeft ze voor me op de foto gezet maar hij kon er helaas niet zo dichtbij komen voor een echt mooi plaatje. En een dag later zag ik in het bos bij de Loosterplassen knalrode paddestoelen, een heleboel. Had ik nog nooit eerder gezien, dus thuis opgezocht. Blijkt het de Rode Kelkzwam te zijn. Leuk!

Saskia Uittien.

rode bekerzwam     Kuifeend

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Linkedin Pinterest